ESIINTYJÄT & ORKESTERIT

KRISTIINA MÄKI

Upea turkulainen monipuolinen artisti, jonka kaunis ääni on selkeä ja hänen esiintyminen valloittaa iloisuudellaan !

                          JASKA MÄKYNEN

Suosittu,monipuolinen ja mahtava ääninen Tangokuningas 1991. 

Nelostie-orkesterinsa kanssa kiertää ympäri Suomea. 

Koskettava levy "Kaiken kauniin rinnalla" on tehty yleisön pyynnöstä. 

ENNAKKOTIETOA !!

Kuninkaantie -kirja ilmestyy keväällä 2021 sekä uutta musiikkia tulossa !


MARKKU KETOLA

Musiikillinen lahja Lapin rajamailta ja jonka esittämä  radiohitti Syli täynnä rentukoita on vieläkin monen tanssi-illan toivelaulu. Markulta taittuu perinteinen tanssimusiikki kuin trubaduurikeikat. Markku tunnetaan myös loistavana Jamppa Tuomisen laulujen tulkitsijana. Iloinen ja tasokas tunnelmanluoja jonka matka jatkuu joka suuntaan Raisiosta.

www.markkuketola.com

DIVET SHOW MARKO (Marko Vainio)

Suomen palkituimman dragshowartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason show, lavalla kymmeniä tähtiä meiltä ja maailmalta!

JOEL HALLIKAINEN

Joelin Kuurankukka ei kuihdu, vaan ilmestyy aina pakkasilla uudestaan. Jokke esiintyy oman orkesterinsa kanssa viihdyttäen tanssiväkeä. Kysy lisää !  

ROKKI-KOKKI

Rokki-Kokki Lastenmusabändi on vuonna 1991 perustettu lastenmusiikkia soittava ja esittävä Kokki-Orkesteri. Kokkien kattiloiden kolistelu perustuu tuttuihin resepteihin ja omiin keitoksiin. 

Meno mukavaa kantri-rokkia ja sopii mukavasti kaikkien korvaan. Ja laululeikit helppoja, lasten lisäksi jopa aikuisetkin pystyvät leikkimään mukana.

JOHANNA DEBRECZENI


Johanna tunnetaan tanssittajana, jonka ohjelmisto on vakuuttanut niin keikkajärjestäjät kuin tanssijat. Vuoden 2004 Tangokuningattaren menestystä ovat siivittäneet myös laulukilpailut. 

KUUTOSKONI

Kuutoskoni on iloisten heppojen hirnuva maailma, jossa jokainen varsa saa kirmata villiin laukkaan hassunhauskojen laululeikkien tahdissa. Kavioiden kopinaa ja harjan hulmuntaa hurjaa tarjoaa Kuutoskoni!